Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a murit în spital, după ce asistentele nu au transmis medicilor informațiile despre starea ei primite de la rude

O bătrână de 90 de ani a sângerat până la moarte din cauză că asistentele nu au reușit să transmită informațiile primite de la rude medicilor.

Conducerea spitalului a recunoscut că a avut loc „o greșeală foarte gravă” în aplicarea tratamentului bătrânei pe nume Margaret Clement. Femeia era mama a trei copii, bunica a șase și străbunica a nouă nepoți, potrivit dailymail.co.uk.

În același spital din Marea Britanie, luna trecută și-a găsit sfârșitul și o fostă asistentă, Pat Dawson, în vârstă de 73 de ani, din cauză că nu a fost resuscitată, documentele ei fiind încurcate cu ale altei persoane care ceruse să nu i se facă manevrele de resuscitare.

Conducerea spitalului a transmis, în urma morții bătrânei de 92 de ani, că va emite o notificare ce cuprinde o serie de recomandări pentru prevenirea deceselor.

„Ceea ce am găsit este o serie de erori medicale ale asistentelor și ale clinicii cu privire la îngrijirea ei. Moartea ei nu ar fi trebuit să se întâmple”, a spus conducerea.

Citește și
autobuze buc
Autobuzele liniei 311 vor circula pe un traseu deviat, în București, timp de mai multe luni. Care este motivul

„Durerea pe care a simțit-o bunica mea este nemăsurabilă, dar moartea nedemnă este ceva care ar fi înfuriat-o foarte tare. Nicio persoană bolnavă nu ar trebui să fie mai în siguranță acasă decât la spital”, a spus una dintre nepoatele ei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult