Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a murit după ce s-a blocat în lift, la ultimul etaj. A fost găsită decedată, după trei zile. VIDEO

O femeie poștaș a murit după ce a rămas blocată timp de trei zile în liftul unui bloc-turn din Tashkent, capitala Uzbekistanului.

Olga Leontyeva, în vârstă de 32 de ani, livra scrisori în momentul în care a rămas blocată în ascensor, la ultimul etaj al clădirii de nouă niveluri, potrivit Daily Star.

Tânăra a fost dată dispărută de rude, iar trupul ei neînsuflețit a fost găsit abia după câteva zile.

Ascensorul ar fi rămas fără curent din cauza unei defecțiuni și nu a mai funcționat nici sistemul de alarmă, astfel că nimeni nu a auzit strigătele de ajutor ale femeii.

Potrivit procurorilor, liftul ar fi avut frecvent probleme, iar locuitorii blocului și curierii care îl foloseau își puneau viața în pericol de fiecare dată.

Camerele de supraveghere ale clădirii au surprins momentul în care Olga a intrat în lift, pe 24 iulie. Femeia urcase de la parter până la ultimul etaj, ca să livreze scrisori.

La ultima verificare a liftului nu au fost găsite probleme, însă nu a fost înregistrat conform reglementărilor. Poliția a deschis un dosar penal.

Purtătorul de cuvânt al Rețelelor Regionale de Electicitate a declarat că nu au existat întreruperi de curent la momentul în care Olga a rămas blocată în lift. „Acest lucru este evidențiat de înregistrările opririlor de urgență. Cauza incidentului a fost defecțiunea liftului”, a spus Fakhriddin Nuraliyev.

Femeia a lăsat în urmă o fetiță de șase ani, de care au grijă acum rudele.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult