Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a găsit un bărbat ascuns sub patul ei. Individul a locuit în casă timp de patru luni, fără ca ea să știe

O femeie a făcut o descoperire șocantă în dormitorul ei. A găsit un bărbat ascuns sub patul ei și a aflat că acesta locuia în casă de patru luni.

Femeia a publicat un video pe TikTok în care a explicat întreaga poveste care pare a fi desprinsă dintr-un film de groază.

Ea a dezvăluit că și-a cumpărat prima casă la vârsta de 26 de ani și a locuit acolo cu cei doi copii ai săi. Ea lucra în jur de 80-90 de ore pe săptămână și uneori își petrecea câteva nopți acasă la părinții ei care o ajutau cu îngrijirea celor mici, scrie Mirror.

Într-o dimineață, după ce s-a întors acasă, a hotărât să tragă un pui de somn, dar a început să audă zgomote neobișnuite.

„Aud un zgomot și mi-am spus: „Acela trebuie să fie un șoarece”. Mă aplec peste marginea patului. Văd blugi albaștri și șosete negre ieșind de sub pat”, a povestit ea.

Citește și
tutun
Ce au găsit polițiștii din Giurgiu sub podeaua unui Mercedes, în urma unui control. Șoferul s-a ales cu dosar penal | FOTO

Îngrozită, femeia a ieșit în grabă din casă, a sărit în mașină și a sunat la poliție. În acel moment, l-a văzut din nou pe individ, care ieșea din casă.

„Îl văd pe tipul pe care l-am angajat să-mi tundă gazonul că iese pe ușa din față”, a mai spus femeia.

La fața locului a sosit poliția, iar după o verificare mai atentă asupra locuinței, ea observat mai multe detalii, inclusiv vase uzate și obiecte lipsă.

„El a recunoscut că a locuit în casa mea timp de patru luni. A intrat prin efracție când am fost plecată și îmi folosea dușul, se juca pe PlayStation-ul copilului meu, îmi mânca mâncarea”, a mărturisit tânăra.

Polițiștii s-au uitat cu atenție și la mașina de tuns iarba și au găsit perechi de lenjerie intimă aparținând ei și a altor câteva femei.

Imaginile publicate de e ape TikTok au strâns 1,2 milioane de vizualizări. Ea a mai dezvăluit că bărbatul era un prieten de-al fratelui ei din liceu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult