Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a divorțat la doar 48 de ore de la nuntă, după ce soțul i-a făcut o farsă în fața invitaților. „Toată lumea a râs”

O femeie a decis să divorțeze de soțul ei la doar 48 de ore după ce și-au unit destinele, după ce acesta i-a făcut o farsă în ziua nunții.

Femeia a povestit pe Reddit experiența neplăcută prin care a trecut, iar mulți dintre internauți au compătimit-o, scrie Mirror.

Ea a mărturisit că soțul ei, Jake, a început să se uite la videoclipuri cu farse înainte de nuntă, deși el i-a promis că nu va face așa ceva în ziua lor specială. La un moment dat, ea l-a surprins pe soțul său punând ceva la cale cu prietenii lui, însă nu și-a dat seama că el plănuia o farsă.

„A vrut brusc să aleagă fotograful și tortul”, a spus ea.

Femeia credea că soțul ei își dorește să o ajute la organizarea nunții, așa că l-a încurajat să ia legătura cu un fotograf și să aleagă o cofetărie bună.

„I-am reamintit cu o zi înainte că dacă ar face așa ceva [o farsă], m-aș despărți imediat de el. Când a venit ziua nunții, totul a decurs fără probleme până la ceremonie. Până a venit momentul în care tortul urma să fie tăiat”, a mai povestit ea.

În momentul în care cei doi tăiau prima felie de tort, mirele a împins-o pe mireasă cu fața în tort.

„Deodată am simțit o mână pe ceafă împingându-mă cu fața în tort. Nu doar machiajul meu, dar toată rochia de mireasă a fost stricată și toată lumea a râs, soțul meu cel mai tare”, a mai mărturisit tânăra. „În acel moment, fotograful a făcut o poză și Jake a spus că aceasta este de acum fotografia noastră de nuntă”.

Enervată, femeia i-a dat o palmă soțului ei și a ieșit în lacrimi din restaurant. Nunta a luat sfârșit în acel moment, iar Jake și-a cerut iertare soției lui pentru gestul său. Cu toate acestea, tânăra a decis să divorțeze. Ea l-a întrebat pe cumnatul ei, Frank, dacă ar trebui să pună punct căsniciei după doar 48 de ore, iar el a sfătuit-o să își caute un partener care să o merite.

Cei care au citit pe Reddit povestea tinerei au compătimit-o.

„Mult noroc. Te rog să-l anunți pe Frank că este un om bun și apreciem că te-a ajutat”, „A mințit și a fost lipsit de respect. Evident, nu sunt lucrurile pe care le dorești într-o căsnicie”, „I-ai spus care vor fi consecințele. Acum ajunge să trăiască cu această alegere” – au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult