Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a crezut că a cumpărat două iPhone-uri, dar a rămas șocată când a deschis cutiile. Ce era, de fapt, în interior

O femeie care și-a comandat două telefoane iPhone de la același vânzător online a rămas șocată atunci când a primit pachetul și a văzut ce se afla, de fapt, în interior.

Femeia a găsit două iPhone 15 Pro Max de vânzare pe internet. L-a contactat pe vânzător, iar acesta i-a cerut să se întâlnească în persoană pentru a completa tranzacția, metro.co.uk.

Aceasta a povestit că bărbatul părea de încredere și chiar i-a dat adresa lui ca să se întâlnească acolo.

„Își posta în mod constant chipul pe internet, așa că pentru mine a fost clar că este de încredere”, a spus ea.

Femeia și soțul ei au mers acasă la vânzător, în Belo Horizonte, Brazilia, unde au făcut conversație pentru scurt timp. Totul a luat o întorsătură radicală după ce femeia a încercat să deschidă cutiile în care ar fi trebuit să fie telefoanele.

„Mi-a spus: nu le deschide, am arma la șold. Nu trebuie să ai suspiciuni, totul e bine, telefoanele sunt acolo. Nu am putut să văd ce are la șold, dar nu urma să plătesc ca să aflu”, a mai spus ea.

Citește și
sebastian burduja
Burduja îl provoacă pe Nicuşor Dan la o dezbatere: „Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente”

Aceasta i-a transferat peste 2.300 de euro. Când a ajuns acasă, femeia a văzut că în cutii era de fapt lut în formă de telefoane.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult