Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a blocat un drum public din Neamț cu un gard electric

O femeie a blocat un drum public din Neamț cu un gard electric, cu pretextul că trebuie să-și asigure paza terenului. Incidentul a fost sesizat poliției chiar de primăria din localitate, sesizată că oamenii nu mai au acces la un pod peste Bistrița.  

O femeie din localitatea nemțeană Dumbrava Roșie a blocat un drum public din comună cu un gard electric, scrie Monitorul de Neamț. Femeia a spus că voia astfel să-și păzească terenul pe care pășteau vaci.

”Este vorba despre o sesizare pe care am primit-o de la niște cetățeni care locuiesc în Lunca Bistriței. Acolo, Asociația Crescătorilor de Bovine, care are luat terenul în concesiune pe 7 ani, cu posibilitatea de prelungire pentru încă 3 ani, a împrejmuit terenul, în vederea asigurării pazei.

Nu pot ști dacă există sau nu pericol de electrocutare, dar pentru că mi s-a părut grav ceea ce s-a întâmplat, am sesizat polițiștii despre faptul că nu este corect ca oamenii să nu mai aibă acces la podul de peste râul Bistrița”, a declarat primarul comunei Dumbrava Roșie, Elena Chirițescu.

Femeia riscă închisoare

Poliția a confirmat cele întâmplate și a transmis că blocarea drumului îi poate aduce femeii închisoare de 3 luni la 2 ani sau amendă.

Citește și
mașină răsturnată
O mașină a derapat, a rupt un stâlp și un gard și s-a răsturnat într-o curte din Argeș. Două persoane au fost rănite

„Polițiștii au stabilit că o femeie în vârstă de 66 de ani a instalat acest gard electric cu scopul de a îngrădi o suprafață mai mare de teren. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, urmând a se continua cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt”, a transmis IPJ Neamț.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult