Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fată de 19 ani riscă să fie ucisă de un pluton de execuție, după ce a fost reținută pe aeroport. Ce i-au găsit în bagaje

O tânără braziliancă de 19 ani riscă să fie executată după ce a fost prinsă cu droguri pe aeroport, în Bali. Procurorii au cerut să fie ucisă de un pluton de execuție, potrivit News.com.au.  

Manuela Vitoria de Araujo Farias se află de trei luni în custodia autorităților din Balii. 

Ea a ajuns pe Aeroportul Bali pe 1 ianuarie, la ora 3 dimineața, cu un zbor Brazilia-Bali, via Qatar.

Tânăra este acuzată de trafic internațional de droguri după ce vameșii i-au găsit trei kilograme de cocaină în bagaje.

Agenția Newsflash scrie că procurorii au cerut săptămâna trecută pedeapsa maximă în cazul fetei de 19 ani. Dacă va fi găsită vinovată pentru trafic de droguri în Indonezia ar putea fi ucisă de un pluton de execuție sau să își petreacă tot restul vieții în închisoare.

Procurorii spun că Farias lucra pentru o grupare de traficanți, însă avocata ei susține că tânăra, care vindea lenjerii intime și parfum ca să se întrețină, a fost păcălită de persoane în care avea încredere. Avocata a mai spus că traficanții i-au spus braziliencei de 19 ani că în Bali sunt temple unde se roagă pentru cei bolnavi.

Mama fetei a suferit recent un accident vascular cerebral iar avocații tinerei spun că aceasta voia să se roage la un templu budist pentru un leac.

De asemenea, gruparea de traficanți i-ar mai fi promis Manuelei Farias lecții gratuite de surfing în Bali.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult