Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O familie și-a transformat câinele în „covor ornamental” după ce acesta a murit

O familie și-a transformat câinele de companie într-un „covor ornamental” pentru sufragerie, după ce acesta a decedat.

După ce Golden Retrieverul a murit, familia din Melbourne a găsit o modalitate unică de „a-l păstra”, potrivit Daily Star.

Stăpânii au angajat compania Chimera Taxidermy pentru a transforma animalul într-un covor ornamental.

Maddy, care deține compania de taxidermie, a explicat că „pielea a fost tăbăcită, astfel încât blana să nu cadă”, așa că suvenirul neobișnuit va dura o viață întreagă.

Ideea nu este pentru toată lumea, iar mai mulți internauți au catalogat păstrarea animalului de companie în acest fel drept macabră.

Pe de altă parte, imaginile postate pe rețelele de socializare au stârnit și aprecieri.

Citește și
Caine
Scenă macabră în Mexic. Un câine a fost filmat cum alerga cu un cap de om în gură. VIDEO

„Acesta este animalul de companie al cuiva. Au vrut să păstreze o parte din el pentru totdeauna. Nu e cu nimic diferit de a păstra cenușa unei persoane dragi. Nu a fost ucis pentru taxidermie”, a scris cineva.

O altă persoană a apreciat covorul drept „super drăguț”, spunând că „nu mai văzuse niciodată blana unor animale de companie conservată”.

Proprietara firmei de taxidermie, în vârstă de 29 de ani, a spus că ideea crește în popularitate.

„Taxidermia animalelor de companie a devenit cu adevărat mai populară în ultimii cinci ani. Unele sunt mai degrabă un suvenir sentimental, altele sunt expuse, odihnindu-se pe paturile stăpânilor”, a spus ea.

„Munca aceasta este plină satisfacții pentru că poți ajuta oamenii cu durerea lor și să le poți permite să păstreze o parte din animalul lor pentru totdeauna”, a mai spus femeia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult