Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O dubă care transportă cadavre de la morgă este folosită și pentru aprovizionarea unor restaurante din Ploiești

O dubă folosită pentru a transporta cadavre de la morga Spitalului Județean de Urgență Ploiești la o firma de pompe funebre este folosită și pentru transportul alimentelor la mai multe restaurante de tip fast-food din Ploiești, conform presei locale.

Ziarul Incomod a publicat mai multe imagini cu o dubă a unei companii de pompe funebre folosită atât de morga Spitalului Județean de Urgență Ploiești, cât și pentru a transporta alimente pentru mai multe restaurante de tip fast-food din Ploiești.

Reprezentanții spitalului au confirmat că duba figurează în Registrul de evidență a accesului autovehiculelor în cadrul unității. Mai exact, aceasta a fost folosită pentru a prelua cadavre de la morgă în datele 30 iulie 2021, 3 septembrie 2021, 17 noiembrie 2021 și 19 noiembrie 2021.

Sursa citată susține că respectiva firmă are și o capelă care funcționează fără autorizație de la Direcția de Sănătate Publică și ar fi lipită de un magazin alimentar, deși legea prevede că ar trebui să fie la minim 20 de metri distanță față de locuințe.

Rreprezentanții DSP au comunicat într-o adresă oficială că vor verifica dacă respectiva capelă respectă prevederile legale în momentul în care societatea va solicita autorizație. 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult