Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O cameră a furiei, special amenajată pentru persoanele anti-Crăciun. Zeci de oameni au distrus ornamentele de sărbătoare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sărbătorile de iarnă nu încântă însă chiar pe toată lumea. Pentru unii, programul non-stop de colinde, invazia de lumini colorate, aglomeraţia şi alte detalii specifice sezonului sunt motiv de mare frustrare.

Cei care şi-au dorit să-şi descarce nervii într-o manieră festivă au fost invitaţi zilele acestea la o "cameră a furiei", deschisă la Londra, special pentru Crăciun.

Londonezii sătui până peste cap de pregătirile pentru Crăciun pot evada pentru scurt timp în "camera lui Rudolf", varianta de sezon pentru deja cunoscuta cameră a furiei.

Că nu cumva să se rănească, primesc echipament de protecţie: ochelari şi combinezoane roşii. Apoi li se dă o bâtă zdravănă şi îşi pot alege un brad gata decorat pe care să îl facă praf.

Ca să fie şi mai porniţi, pe fundal se aude în surdină melodia de Crăciun pe care o urăsc cel mai mult.

Citește și
brad
Brad de Crăciun din plastic în valoare de peste 80 de mii de euro, în Belgrad. Locuitorii, revoltați

"Oamenii plătesc 25 de dolari ca să-şi descarce furia. Primesc o bâtă de baseball, pe care o pot folosi timp de trei minute. Fiecare are propiul motiv pentru care a venit aici", spun organizatorii.

"Camera furiei" ediţia de Crăciun a rămas deschisă doar o zi, suficient însă cât să facă fericiţi zeci de londonezi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult