Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O bloggeriță a fost amenințată cu moartea după ce a postat o poză pe Instagram. FOTO

O bloggeriță din Marea Britanie a povestit că a primit amenințări cu moartea pentru o fotografie plătită, postată pe Instagram. Urmăritorii ei au criticat imaginea spunând că este “o minciună”.

Scarlett London, în vârstă de 24 de ani, a publicat o fotografie în care este așezată într-un décor de poveste, ținând o cană de ceai în mână și având o farfurie cu ceea ce par a fi clătite, lângă.

Postarea a fost însoțită de un mesaj optimist: "Cele mai bune zile încep cu un zâmbet și cu ganduri pozitive. Cu o ceașcă de ceai, căpșuni și clătite".

 

Însă, urmăritorii tinerei au descoperit că, de fapt, cana de ceai era goală, iar așa-zisele clătite erau lipii mexicane. De asemenea, Scarlett a fost criticată și pentru decorul “regizat” în care și-a făcut poza, ba chiar a primit și numeroase amenințări cu moartea pentru că promovează “minciuni”, scrie Metro.co.uk.

În urma criticilor, bloggerița le-a cerut urmăritorilor ei să nu uite că în spatele contului se află o persoană reală, cu sentimente, care poate fi ușor de rănit.

Citește și
Instagram
Tinerii au început să câștige sute de dolari pe lună pe Instagram. Care este metoda

Tânăra a povestit că a primit numeroase comentarii în care I se cerea să se sinucidă pentru că “este patetică”.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult