Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce s-a întâmplat cu o adolescentă care a fost dispărută timp de patru ani. Acum s-a reunit cu mama ei

O adolescentă care suferă de autism a dispărut din Arizona acum aproape patru ani. Ea s-a reunit de curând cu mama ei, după ce a apărut într-o secție de poliție din Montana.

Alicia Navarro a dispărut din casa ei din Glendale pe când avea 14 ani. În căutarea ei s-a implicat și FBI-ul, conform dailymail.co.uk.

În iulie, ea a intrat într-o secție de poliție aflată la 1.600 de kilometri și s-a identificat ca fiind persoana dispărută.

Fata în vârstă de 19 ani acum a fost reunită cu mama ei, Jessica Nunez, cele două plănuind să petreacă Ziua Recunoștinței și Crăciunul împreună.

Adolescenta se află sub tratament momentan și o așteaptă o perioadă plină. În tot timpul în care a fost dispărută, fata nu a mers la școală.

Citește și
Armita Garawand
Adolescenta iraniană Armita Garawand, care a fost agresată de poliţia moravurilor din Iran, a murit după o lună de comă

Alicia a plecat de acasă pe 15 septembrie 2019, cu doar o săptămână înainte să împlinească 15 ani. Ea a lăsat și o scrisoare părinților: „Am plecat. Mă voi întoarce, promit. Îmi pare rău”.

În ciuda tuturor căutărilor care s-au întins în toți acești ani, fata a reușit să se facă nevăzută.

În luna iulie, ea a intrat într-o secție de poliție cerând să fie scoasă de pe panoul cu persoane dispărute și să poată aplica pentru permis de șofer.

Polițiștii au descoperit, ulterior, că fata a locuit în Montana, alături de iubitul ei în vârstă de 36 de ani, care a fost condamnat pentru abuz sexual asupra minorilor, dar și pentru materialele pornografice care au fost găsite în telefonul lui.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult