Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O actriță a dispărut, după ce a ieșit la o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe o aplicație. Ce se întâmplase, de fapt

Laura McCulloch, cântăreață și actrită, a fost dată dispărută de familia sa din Los Angeles, după ce a ieșit la o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe o aplicație de dating.

În realitatea, artista fusese arestată, dar familia sa nu știa nimic. Mai exact, Laura McCulloch, în vârstă de 37 de ani, a transmis familiei ei că se întâlnește cu un bărbat și chiar le-a trimis o poză cu ținuta sa, înainte de a pleca la întâlnire, pe 12 august.

După ce aceasta nu s-a prezentat la slujbă, la cursul de yoga și nici la alte întâlniri programate, familia ei a anunțat că a dispărut.

Daily Mail transmite că, de fapt, în seara întâlnirii actrița a consumat alcool, a aruncat cu băutura într-un copil de doi ani și înspre părinții săi și a fost chemată poliția, dar Laura McCulloch s-a opus arestării. Mai mult, ea i-a atacat pe polițiști, i-a lovit cu piciorul, iar pe unul l-a mușcat de umăr.

Poliția din Santa Monica a confirmat că McCulloch a fost arestată vineri, cu puțin timp înainte ca familia ei să îi anunțe dispariția.

Familia ei chiar începuse o amplă acțiune de căutare. Rudele sale au distribuit pe mai multe pagini de Facebook anuțul cu dispariția ei și chiar au început să organizeze o adunare de fonduri pe GoFundMe pentru a plăti un detectiv particular.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult