Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nuntași încarcerați în limuzină, într-un accident din Cluj. Câte victime au extras pompierii

Cinci persoane au fost rănite după ce o limuzină de nuntă a fost lovită de o mașină, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în comuna clujeană Gilău. Trei nuntași au rămas încarcerați și au fost scoși de pompieri.

 

Cinci victime au fost transportate la spital sâmbătă dimineață, după ce o limuzină de nuntă a fost lovită de o mașină, pe E60, în dreptul localității Gilău, scrie Monitorul de Cluj.

În urma impactului, trei persoane au rămas încarcerate în limuzină și au fost extrase de către pompierii din cadrul ISU Cluj.

„În dimineața zilei de 9 octombrie 2021, la ora 01:17, ISU Cluj a fost alertat prin apel SNAU pentru a interveni la un accident auto în comuna Gilău, pe E60 - o limuzină și un autoturism. La locul evenimentul s-au deplasat două autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe SAJ. 5 victime au fost transportate la spital. Dintre acestea, 3 victime erau încarcerate și au fost extrase de către pompieri. Intervenția s-a încheiat la ora 02:40”, a transmis ISU Cluj.

 

Citește și
accident
Accident grav în județul Cluj. Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit violent de un cap de pod

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult