Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Muzeul Paradoxului din Londra are priză la public. Este locul în care știința se îmbină cu divertismentul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dacă v-ați întrebat vreodată cum ar arată o stație de metrou cu susul în jos, găsiți răspunsul într-un muzeu din Londra.

Proprietarii au îmbinat știința cu distracția, fiind ajutați de efecte speciale. Pozele făcute de turiști sunt, cu adevărat, memorabile.

Un cap care iese dintr-o masă, ori un corp separat de picioare, pe o canapea, sunt doar două dintre scenele aflate în așa-numitul „muzeu al Paradoxului”, din Londra. Evident nimic nu este ceea ce pare.

Ideile aparțin unui anteprenor cipriot. Bărbatul a dorit să amenajeze o inicinta unde știința se îmbină cu divertismentul.

Miltos Kambourides, co-fondatorul muzeului „Paradox”: „Acest muzeu a fost conceput pentru toate tipurile de public, atât pentru cel care vrea doar să se distreze și să facă fotografii, cât și pentru publicul care dorește să cerceteze în profunzime știința din spatele paradoxului. Au fost amplasate coduri QR care explică știința din spate”.

Citește și
iisus hristos desene animate
Ce s-a întâmplat după ce un muzeu a expus o operă de artă cu Iisus Hristos ca personaj de desene animate

25 de camere au fost amenajate cu 50 de exponate inedite.

Matt Whiteley, managerul Muzeului „Paradox”: „Aceasta este stația de metrou „Paradox Museum London”. Este o stație de metrou cu susul în jos, așa că aici poți face niște fotografii incredibile. Te poți distra de minune”.

Prețul unui bilet începe de la 17 lire sterline, iar vizitatorii se pot bucura de această experiență timp de 90 de minute. Muzee asemănătoare se găsesc și în alte orașe, cum ar fi Paris, Stockholm, Berlin, Barcelona, Miami, Las Vegas, ori Shanghai.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult