Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul tulburător pentru care un tânăr din SUA și-a ajutat colegul să se sinucidă

Un tânăr de 20 de ani din Statele Unite a fost găsit vinovat pentru că și-a ajutat colegul de cameră să se sinucidă doar pentru a se distra.

Parker Hogan a fost condamnat pentru că a ajutat la sinuciderea colegului său și pentru falsificarea probelor, informează Metro. Potrivit procurorilor, Hogan l-ar fi antrenat pe colegul său Michael Buskey să se împuște singur și apoi a ascuns aceste lucruri. De asemenea, Parker a pretins că a descoperit corpul lui Buskey și a anunțat poliția. Inițial, Hogan ar fi încercat să-l împiedice să se omoare, însă nu a anunțat nicio altă persoană care să-l fi putut ajuta. Hogan a mai fost găsit vinovat și de faptul că a falsificat dovezile și a ascuns mai multe sticle de alcool. Sentința tânărului nu a fost încă nu a fost anunțată. Până la aflarea acesteia, el va fi eliberat pe cauțiune. După aflarea verdictului, mama lui Buskey a declarat că deși nimic nu-l va aduce înapoi, este o ușurare că s-a descoperit ce s-a întâmplat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citește și
topor
Un tânăr de 16 ani din Rusia și-a ucis familia cu un topor. Reacțiile cunoscuților

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult