Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul șocant pentru care un tânăr din Botoșani a oprit curentul la locuința unei vecine. Are dosar penal

Un tânăr din Botoșani a fost reţinut de poliţişti pentru tentativă de viol, lovire şi violare de domiciliu, după ce ar fi decuplat casa unei femei de la reţeaua de electricitate şi ar fi pătruns în interior cu scopul de a o agresa sexual pe proprietară.

Potrivit polițiștilor, în noaptea de 28 spre 29 august, tânărul de 22 de ani a întrerupt alimentarea cu energie electrică de la locuința unei femei, din localitatea Todireni, după care a pătruns în casa acesteia. 

"În momentul în care persoana vătămată, o femeie de 37 de ani, a părăsit locuinţa, tânărul ar fi pătruns în interiorul imobilului. În momentul în care femeia s-a întors în locuinţă, bărbatul ar fi încercat, prin întrebuinţarea de violenţe, să întreţină relaţii sexuale cu aceasta, însă a renunţat la acţiune din cauza ţipetelor victimei", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, informează Agerpres.

Tânărul de 22 de ani a părăsit locul faptei, fiind depistat în aceeaşi noapte de către poliţişti, pe raza localităţii de domiciliu.

Bărbatul urmează să fie prezentat, luni, în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Citește și
vanatorul de șerpi snakebusters
Efectul neobișnuit al coronavirusului: s-au înmulțit îngrijorător șerpii în Australia. Explicațiile unui expert

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult