Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care un bărbat a trimis flori la toate localurile din oraș, cu mesajul ”Îmi pare rău”

Un bărbat din Marea Britanie a trimis flori la 18 pub-uri din oraș, după ce o femeie l-a blocat pe toate rețelele de socializare pentru că a insistat să iasă cu el în oraș.

Buchetele, adresate ”fiicei proprietarului”, au fost livrate fiecărui pub din oraș. Acestea au fost însoțite de o scrisoare, pe care scria ”Îmi pare rău”.

Cei 17 destinatari care nu aveau legătură cu subiectul s-au declarat confuzi și au început să posteze pe Facebook mesaje, întrebând dacă și altcineva a mai primit așa ceva.

”Oricine ar fi, trebuie să fie foarte disperat să-și ceară scuze, dacă a trimis flori la fiecare pub”, a spus una dintre destinatare.

Lyndsey Murray Sapiente, femeia căreia îi erau adresate florile și scuzele, spune că bărbatul știa că părinții ei au un pub în oraș, scrie metro.co.uk.

Citește și
viol
Recidivist prins după ce a violat o femeie în Prahova. A fost închis tot pentru viol

”Nu l-am întâlnit niciodată, am vorbit doar pe Facebook. El a continuat să mă invite în oraș și i-am explicat că sunt ocupată cu munca și nu am timp pentru ceva de genul. Dar a continuat și a ajuns până în punctul în care m-am văzut nevoită să-l blochez”, a povestit femeia, care a precizat că l-a sunat să-i mulțumească pentru flori, însă bărbatul va rămâne în continuare blocat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult