Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care o femeie care culegea păpădii a fost imobilizată cu o armă cu electroșocuri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poliţia din statul american Georgia şi-a atras un val de indignare şi ironii în urma unui incident în care a fost implicată o femeie de 87 de ani.

Aceasta avea în mână un cuţit ca să culeagă păpădii şi nu s-a supus comenzii poliţiştilor de a-l arunca la pământ pentru că nu înţelege engleza. Aşa ca poliţiştii au pus-o la pământ folosind o armă cu electroşocuri.

Această bătrânică a semănat spaima într-un cartier din Chatsworth, Georgia. Femeia culegea păpădii în apropierea casei ei, cu un cuţit de bucătărie. Cineva a văzut-o şi, neînţelegând ce face, a chemat poliţia, căci în apropiere se aflau copii.

Josh Etheridge, şeful poliţiei locale: "Natura apelului, o femeie cu un cuţit în apropierea unui after-school, a fost de ajuns să determine o reacţie imediată."

Trei poliţişti s-au deplasat rapid la faţa locului şi au somat-o pe bătrână să arunce cuţitul. Originară din Siria, aceasta nu înţelege engleza, aşa că nu s-a supus.

Citește și
ancheta Alba
Clipe de groază pentru o bătrână de 90 de ani, din Alba. Ce i-a făcut un vecin de 49 de ani

Martha Donahue, nepoata: "Le-am zis că nu înţelege. Mi-a zis că şi-au scos cuţitele şi le-au aruncat la pământ. Dar ea tot n-a înţeles."

Aşa că poliţiştii au imobilizat-o pe femeie folosindu-şi arma cu electroşocuri, ba chiar au dus-o şi în arest pentru câteva ore.

Martha Donahue, nepoata: "E evident că bunica nu părea violentă şi cred că cei trei-patru poliţişti de aici ar fi putut să o imobilizeze în alte feluri. "

Conducerea poliţiei a deschis o anchetă internă, dar consideră justificat modul de acţiune al poliţiştilor, explicând că până şi o bătrânică de 87 de ani înarmată cu un cuţit poate fi periculoasă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult