Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moș Crăciun, amendat la Sibiu. „Ho, ho, ho. Unde ai parcat sania cu reni, moșule?”

Moș Crăciun a fost amendat în Sibiu, de către agenții Poliției Locale. Întâmplarea a fost surprinsă de un martor, care a publicat și dovada.

Nu se știe însă motivul pentru care bătrânul costumat în Moș Crăciun a primit amendă, dar în imagine este evident că polițiștii locali completează un proces verbal de amendă. Moș Crăciun a fost legitimat de polițiștii locali pe Pietonala Bălcescu, a explicat Adrian Floriță, bărbatul care a publicat imaginea pe Facebook, relatează publicația Ora de Sibiu.

„Ho, ho, ho. Unde ai parcat sania cu reni, moșule?”, a scris acesta pe Facebook.

O fi parcat sania cu reni într-un loc interzis, n-o fi avut documente de transport pentru toate darurile… nimeni nu poate ști. Cert este că, pe Pietonala Bălcescu din orașul de pe Cibin, a fost luat la întrebări de Poliția Locală, arată sursa citată.

Din momentul în care întâmplarea a devenit publică, comentariile nu au întârziat să apară.

Citește și
mos craciun
Moș Crăciun a venit deja cu daruri pentru copiii militarilor, într-un elicopter, la baza Mihail Kogălniceanu

„Amendă pentru asumarea unei identități false”, a comentat cineva. Imaginea a stârnit râsete, iar cei care au văzut-o s-au amuzat copios. Ora de Sibiu a încercat să afle care au fost motivele pentru care „Moș Crăciun” a fost sancționat, însă reprezentanții Poliției Locale nu au putut fi contactați.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult