Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un turist înghite un inel uriaş, într-un magazin de bijuterii din Turcia

Un tribunal din Marmaris, oraş din Turcia la Marea Egee, a condamnat sâmbătă la 8 ani şi 9 luni de închisoare un turist irlandez care a înghiţit un inel cu diamant în încercarea de a-l fura, a informat ziarul Milliyet.

Faptele s-au petrecut la 4 octombrie 2018, când turistul, în vârstă de 55 de ani, a intrat într-un magazin de bijuterii din Marmaris şi a cerut să vadă mai multe inele. Ulterior, bărbatul a ascuns unul dintre inele, mai întâi în palmă, iar mai apoi l-a înghiţit, însă a fost reţinut de angajaţii magazinului, care şi-au dat seama că unul dintre inele lipsea.

Poliţia l-a transportat pe irlandez la spital unde medicii au confirmat că inelul cu diamant, în valoare de 40.000 de dolari, ajunsese în intestinul gros al bărbatului. După o aşteptare zadarnică de 48 de ore, irlandezul şi-a dat acceptul pentru o colonoscopie, în urma căreia inelul a fost recuperat. Odată încheiată procedura medicală, pacientul a fost reţinut şi pus în arest preventiv.

La proces, irlandezul a recunoscut faptele, dar a susţinut că este "obsedat de inele" de când soţia i-a murit într-un accident rutier, plonjând cu maşina într-un lac şi pierzându-şi verigheta. Însă tribunalul nu i-a acordat circumstanţe atenuante şi l-a condamnat pe bărbat la 8 ani şi 9 luni de închisoare pentru "furt premeditat". Avocaţii apărării au făcut recurs.

Citește și
inel pierdut
A pierdut inelul de logodnă în canal chiar când voia să i-l pună pe deget iubitei. Reacţia ei

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult