Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un copil fură o mașină de poliție și conduce haotic, după ce un ofițer a coborât pentru a reține un individ

Scene șocante au fost surprinse în Marea Britanie. Un copil a furat o autospecială de poliție după ce un ofițer a coborât din mașină pentru a reține un suspect. Imaginile au fost filmate și distribuite în mediul online.

În imagini se vede cum minorul care se afla la volanul autospecialei, un BMW 4x4, conduce haotic pe o stradă din Kirkholt, Rochdale, scrie Daily Mail.

Mașina poate fi văzută circulând cu viteză înapoi de-a lungul trotuarului, cu luminile albastre aprinse înainte de a se întoarce pe o stradă laterală și de a sari de pe bordură și înapoi pe șosea, în timp ce un grup de vecini urmăresc uimiți scena.

Poliția din Greater Manchester a declarat că un posibil suspect ar fi fost identificat, însă nu a confirmat vârsta acestuia.

Un purtător de cuvânt a precizat că incidentul a avut loc după ce un ofițer a părăsit vehiculul pentru a reține un bărbat într-un magazin din apropiere, în urma unei scurte urmăriri.

Citește și
Politie
Trei copii de 15 ani din Bacău au fost urmăriţi în trafic de poliţişti după ce au furat o mașină

Tânărul în vârstă de 28 de ani a fost arestat pentru că nu a oprit la semnalul polițiștilor, nu avea permis de conducere și nici asigurare la mașină, a informat Manchester Evening News.

Autospeciala de poliție a fost recuperată ulterior.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult