Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care o tânără răpește un bebeluș de lângă mama lui, pentru a-l vinde pe stradă

Momentul în care o tânără de 22 de ani răpește un bebeluș de lângă mama lui, pentru a-l vinde pe stradă, a fost surprins de camerele de supraveghere.

Potrivit acuzațiilor, Asel, 22 de ani, a luat copilul, l-a pus într-o geantă și a plecat cu el dintr-o maternitate din Jambyl, Kazahstan.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, tânăra este filmată în timp ce se îndreaptă grăbită spre ieșire, având în mână o geantă mai voluminoasă.

Potrivit poliției, femeia a luat copilul, care fusese lăsat nesupravegheat după ce o asistentă medical a fost chemată la telefon. După ce s-a întors, asistenta nu a mai găsit copilul, astfel că a sunat la poliție.

''Tânăra și copilul au fost găsiți într-o camera de hotel, în apropierea spitalului. Femeia se pregătea să vândă copilul unor străini, în momentul în care a fost arestată. Bebelușul a fost înapoiat mamei'', a declarat pu purtător de cuvânt al poliției locale.

Citește și
cuplu batut
Snopiţi în bătaie în timpul vacanţei pentru că tânărul ţinea de mână o femeie de culoare. FOTO

Potrivit poliției, Asel a fost lăsată să intre în spital, deoarece cu doar câteva zile înainte ea născuse al treilea copil în cadrul maternității.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult