Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care o prezentatoare leșină în direct, sub privirile îngrozite ale colegilor. VIDEO

O prezentatoare TV din Columbia a leșinat brusc în studio, în timpul unei transmisiuni în direct. Colegii săi au sărit imediat în ajutor.

Prezentatoarei Elianis Garrido, în vârstă de 35 de ani, i s-a făcut rău în direct, chiar în momentul în care colegul său de platou prezenta emisiunea. Femeia s-a prăbușit brusc la podea, sub privirile îngrijorate ale celor din jur, potrivit The Sun. 

Celălalt prezentator al emisiunii Lo Sé Todo, Ariel Osorio, s-a ridicat imediat de pe scaun, cerând o pauză publicitară. Colegii săi au mutat-o ​​într-o altă parte a platoului, pentru a o ajuta să își revină.

Femeia a fost transportată la spital pentru investigații amănunțite, iar medicii i-au recomandat un tratament. Colegul său, Osorio, a informat telespectatorii că Elianis Garrido a suferit de „probleme respiratorii”.

„Totul este bine, Eli se simte perfect, nu vă faceți griji. Vă va suna în curând, vă vom ține la curent cu ce se întâmplă cu Eli”, i-a transmis prezentatorul mamei lui Elianis Garrido.

Prezentatoarea a scris ulterior un mesaj pe o rețea de socializare în care le mulțumește celor care și-au făcut griji cu privire la starea sa de sănătate.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje”, a afirmat Elianis Garrido pe pagina sa de Instagram.

Potrivit presei locale, aceasta se recuperează bine.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult