Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care 2 pasageri sunt salvați la limită dintr-o mașină în flăcări

Your browser doesn't support HTML5 video.

O operaţiune de salvare contra cronometru a avut loc în statul american New Jersey. Patru polițiști au dus o luptă pe viață și pe moarte pentru a salva două persoane blocate într-o mașină care ardea ca o torţă.

Întreaga desfășurare de forțe a fost filmată.

Scenele dramatice înregistrate de una dintre camerele polițiștilor redau momentele de coșmar trăite de cei 2 pasageri. În încercarea disperată de a-i scoate din mijlocul flăcărilor, oamenii legii au spart toate geamurile mașinii și imediat ce au prins momentul, au scos cu repeziciune una dintre victime din mijlocul infernului.

Şi celălalt pasager a fost salvat la limită, cu doar câteva secunde înainte ca focul să pună stăpânire pe întreaga maşină.

Autoturismul a luat foc după ce s-a ciocnit cu un alt vehicul pe o autostradă din New Jersey. Cei patru polițiști care şi-au riscat viaţa în timpul operaţiunii sunt considerați acum adevărați eroi.

Citește și
masina flacari
O mașină a căzut de pe platformă și a luat foc, pe Autostrada Soarelui. Unde urma să ajungă

Vaughn Edwards, polițist erou: Puteau fi alți patru polițiști, sau cinci, sau chiar alți doi... Cu toții ar fi făcut exact același lucru. La sfârșitul programului, ne-am întâlnit pentru că voiam să ne asigurăm că victimele sunt bine. Atunci am primit un mesaj de la sergentul nostru care ne-a asigurat că oamenii se simt bine.

Victimele au suferit arsuri pe o mare parte a corpului, însă medicii au spus că viaţa lor nu este în pericol.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult