Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentele virale ale anului 2023. Care sunt clipurile care au strâns milioane de vizualizări pe rețele sociale

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accidente spectaculoase din care protagoniștii au scăpat ca prin urechile acului. Ori, animale care se dau în spectacol.

Sunt doar câteva dintre scenele virale pe internet, anul acesta. Au strâns milioane de vizualizări pe rețele sociale.

Un moment șocant a avut loc în statul american Texas. Doi tineri înregistrau un podcast într-o cafenea, când s-au trezit cu mașina în spatele lor. Din fericire, toată lumea a scăpat nevătămată. La volan era o femeie care trecuse pe roșu într-o intersecție, după care a pierdut controlul volanului, spun polițiștii.

Un jaf ca-n filme petrecut în Canada continuă să facă valuri pe internet, deși s-a petrecut în primăvara. În toiul nopții, doi hoți au intrat cu mașina prin ușile din sticlă ale unui centru comercial și au condus pe culoarele mall-ului până în fața unui magazin de electronice. Au furat tot ce au prins, înainte să dispară.

Șoferul unui autobuz școlar își dă seama, îngrozit, că era cât pe ce să fie martorul unei tragedii. Camera de bord a autobuzului le-a surprins pe cele două eleve traversând în fugă, iar un autoturism trece milimetric pe lângă ele.

Citește și
brad
O femeie a crezut că a cumpărat bradul perfect pentru Crăciun, dar a avut un șoc atunci a văzut ce este de fapt. VIDEO viral

După ce și-a lăsat câinele la volan, un bărbat din Slovacia a fost amendat. Imaginile ireale au fost surprinse de un radar. Șoferul susține că patrupedul i-a sărit în brațe pe neașteptate, chiar înainte să fie fotografiat.

Animalele adună cele mai multe aprecieri pe rețele sociale. Spre exemplu, un urs, după ce a băgat în sperieți un american care se relaxa pe terasa casei. Musafirul nepoftit pare și el surprins de întâlnirea cu gazda.

În top e și australianul care s-a luat la bătaie cu un cangur. Sălbăticiunea încerca să înece câinele, așa că bărbatul n-a stat pe gânduri și l-a lovit. Surprins, cangurul i-a dat drumul câinelui și a plecat. Nu înainte de a riposta pentru ultima dată.

Tot în Australia, un surfer care se dădea cu placa a fost lovit de o balenă. A scăpat nevătămat, dar a avut nevoie de timp că să-și dea seama ce s-a întâmplat.

Iar, cireașa de pe tort vine din New York, unde un polițist în uniforma nu a putut rata ocazia de a se da pe tobogan, doar că nu i-a ieșit cum spera. S-a ales cu câteva răni la cap, o mustrare din partea șefilor și cu celebritatea din mediul virtual.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult