Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moartea tragică a unui bărbat care tocmai ce devenise tată pentru a șasea oară. „Vei rămâne iubirea vieții mele”

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Marea Britanie, a murit după ce a fost dus de curenți în largul mării, la trei săptămâni după ce a devenit tată pentru a șasea oară.

Matthew Collins a intrat în mare ca să se răcorească, alături de un prieten, după un antrenament la sală, în octombrie, potrivit dailymail.co.uk.

Însă un curent puternic l-a dus în largul mării, unde apa era foarte rece. Acesta a fost adus la mal și transportat la spital, însă nu a supraviețuit.

Tragedia s-a întâmplat la doar trei săptămâni după ce a devenit tată pentru a șasea oară.

„A fost cel mai bun fiu și îi duc dorul teribil de tare. A fost prietenul meu și era un fiu atât de iubitor și bun. Este greu să mă gândesc că nu-l voi mai vedea niciodată, iar inima mea va sângera până îl voi revedea. Îl iubesc și îmi este dor de el”, a spus mama bărbatului.

Collins lucra în domeniul vânzărilor atunci când a murit.

„Ești și vei rămâne iubirea vieții mele. Ai fost cel mai bun tată pentru fiul nostru, deși nu pentru mult timp. Știu că dacă ți s-ar fi dat șansa ai fi fost un tată extraordinar pentru Ronnie și îi voi povesti despre tine în fiecare zi, așa cum o vor face și frații și surorile lui. Va fi iubit și protejat. Inima mea este frântă. Te iubesc, Matt”, este declarația soției.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult