Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moarte tragică pentru iubita unui youtuber după ce a mâncat stridii crude: „O voi iubi mereu și îmi va fi dor de ea”

Billy LeBlanc un youtuber popular în SUA, a dezvăluit că iubita sa sa a murit după ce a mâncat stridii crude.

Într-o postare recentă pe Instagram, Billy LeBlanc a făcut public faptul că iubita sa, Natalie Clark, a murit după ce a mâncat stridii crude. După cum a explicat acesta, cei doi au fost infectați cu Vibrio Vulnificus de la crustaceele crude, notează NY Post.

După cum explică medicii, Vibrio Vulnificus este o infecție bacteriană rară, dar potențial fatală. În primă fază, poate provoca febră, frisoane și bășici și, în cele din urmă, se poate dovedi „fatală în câteva zile dacă nu este tratată”. Bărbatul, în vârstă de 44 de an, a declarat că această infecție bacteriană l-a dus și pe el la un pas de moarte.

„Din păcate, Natalie nu a supraviețuit și a decedat”, a scris bărbatul.

„O voi iubi mereu și îmi va fi dor de ea”, a continuat el. (...) Fiți în siguranță și țineți-i aproape pe cei dragi, nu știți niciodată când va fi ultima dată când îi veți vedea”, le-a mai spus Billy LeBlanc urmăritorilor săi.

Citește și
crema
Ce se întâmplă cu faţa ta dacă foloseşti produse cosmetice expirate. „Pielea ei a început să ardă”

Moartea femeii s-a dovedit a fi o lovitură grea pentru întreaga familie LeBlanc. Mama youtuberului a declarat că „ultimele două săptămâni au fost foarte grele”, adăugând că fiul ei a fost, de asemenea, „foarte aproape de moarte” și a petrecut opt zile la terapie intensivă.

Cei doi au fost împreună de mai mult de patru ani, asta după ce youtuberul a prezentat-o ca fiind iubita sa pe canalul său în 2020.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult