Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mark Zuckerberg i-a dăruit soției sale o statuie cu ea. De unde s-a inspirat miliardarul | VIDEO

Mark Zuckerberg, şeful Meta, a postat pe Instagram o imagine cu soţia sa, Priscilla Chan, stând lângă o statuie după chipul şi asemănarea ei, comandată de el pentru a-i arăta dragostea, scrie BBC.  

Statuia - care are o înălţime de aproximativ 2,1 metri. „Am reînviat tradiția romană de a realiza sculpturi cu propria soție”, a scris Zuckerberg, în vârstă de 40 de ani, alături de fotografia cu Priscilla pozând lângă statuie, pe contul său de Instagram.

Artistul Daniel Arsham din New York a realizat sculptura, care a fost amplasată sub un copac în ceea ce pare a fi o grădină rezidenţială.

Culoarea izbitoare şi dimensiunea impunătoare a figurii au stârnit comentarii pe internet, comparaţii cu personajele din „Avatar" şi glume despre identitatea lui Zuckerberg ca aşa-numit „bărbat cu soţie”.

În fotografie, adevărata doamnă Chan este surprinsă în timp ce bea dintr-o cană în aceeaşi culoare albastru deschis ca a statuii. Ea a comentat la dezvăluirea operei de artă de către soţul ei pe Instagram, spunând: „Cu cât mai mult din mine, cu atât mai bine?”, împreună cu un emoji în formă de inimă.

Citește și
statuie abraham lincoln
O statuie din ceară cu Abraham Lincoln s-a topit din cauza temperaturilor extreme | FOTO

Un veşmânt argintiu sculptat pare să fie drapat şi să curgă în spatele femeii de culoare verde-albastru.

Potrivit National Museums Liverpool, statuile din Roma antică erau adesea realizate pentru a-i onora pe cei dragi decedaţi sau „pentru a face referire la rude şi pentru a face asocieri semnificative”.

Zuckerberg şi Chan sunt căsătoriţi din 2012 şi au trei fiice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult