Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Marian Godină, despre bătrâna amendată în Capitală: „Trecuse pe roșu, printre mașini”

Polițistul Marian Godină a comentat pe blogul personal cazul femeii de 81 de ani care a fost amendată de doi polițiști din Capitală, afirmând că de fapt aceasta ar fi traversat pe roșu.

„În cazul în care se dorea, s-ar fi putut afla ușor că doamna Mariana, o doamnă decentă și cu mult bun simț, după cum am văzut în video, trecuse pe roșu, printre mașinile care treceau cu viteză. Tocmai de aceea nici nu a protestat, deoarece știa foarte bine ce făcuse. Doar că un trecător cu spirit civic s-a gândit să facă el o filmare faină, scoțând din gura femeii ce voia el să audă. Și atât a lipsit pentru un nou val de repulsie la adresa polițiștilor. Doar că treaba nu a stat deloc așa”, a scris polițistul.

În expunerea sa, Marian Godină a vorbit și despre anii petrecuți la Poliția Rutieră, unde a avut parte de foarte multe accidente cauzate de traversarea neregulamentară a pietonilor, majoritatea vârstnici.

„După ce am văzut filmarea, aș putea spune că doamna Mariana e norocoasă. Iar amenda aia nu înseamnă nimic pe lângă ce ar fi putut păți. Și mai sper ca pe viitor să nu mai plătească amenzi, asta pentru că va traversa regulamentar”, a încheiat Godină.

Conform unui filmuleț publicat de un tânăr pe Facebook, o bătrână în vârstă de 81 ani a fost amendată de Poliţia Capitalei deoarece nu s-a grăbit pe trecerea de pietoni. Femeia, care se deplasa cu dificultate, ar fi fost surprinsă de culoarea roşie a semaforului la jumătatea străzii. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult