Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Maria Grapini vorbește despre ”filozofua fiscală” și își dă like la propriile postări despre ea însăși. De două ori

Europarlamentara Maria Grapini vorbește pe unul dintre conturile sale de Facebook despre ”filozofua fiscală”, în timp ce pe un altul și-a dat like de două ori la propria postare, despre ea însăși.  

Maria Grapini continuă să persevereze în a fi ea însăși, iar spațiul său preferat de manifestare îl reprezintă atoateîngăduitorul Facebook.

”Regret ca ministrul finantelor nu a inteles ca filizofua fiscala inseamna: putin de la multi! Presiunea fiscala pe firmele micro, mici si mijlocii duce fie la inchidere fie la evaziune!”, scrie Grapini cu o mânie proletară egalată doar de hilara greșeală de scriere, necorectată după nici 3 ore de la postare, semn că europarlamentara s-a resemnat de mult cu propria condiție.

Condiție în care propria soră și familia reprezintă lucruri cu totul distincte, după cum reiese dintr-o altă postare a Mariei Grapini, făcută cu o zi înainte.

Citește și
Maria Grapini
Maria Grapini o atacă pe Ursula von der Leyen, după alegerile din Italia cu o nouă greșeală gramaticală

”Am petrecut Craciunul, Anul Nou, Boboteaza, in familie si cu sora mea!”, a scris europarlamentara pentru care sora unui om nu face parte din familia acestuia.

Răsfoirea postărilor Mariei Grapini reprezintă însă în ansamblul lor un motiv iminent de amuzament, europarlamentara reușind cumva să descrețească și cele mai înfruntate frunți.

Pe cealaltă pagină a sa, Maria Grapini Europarlamentar, politiciana ne invită la noi lecții de râs. Adorabil este obiceiul de a-și da like la propriile postări. Uneori chiar de două ori, de pe ambele sale conturi, la câte o postare laudativă despre ea însăși.

Probabil pentru ca lucrurile să fie clare și să nu existe nicio îndoială despre cine este vorba; nu ca în dilema mai sus menționată despre hiatul familie- soră, în care putem afla că cele două sunt entități total străine.

Vorbim despre preluarea unui interviu acordat unei reviste pe 23 ianuarie 2023, deci acum un an de zile, cu titlul plin de angajament ”O viață în slujba românilor”. Pe care Grapini îl distribuie după un an, fără nicio altă prezentare, doar cu propriile sale like-uri.

Europarlamentara PUSL este, de altfel, celebră doar pentru încrâncenările sale gramaticale de pe Facebook. A inventat țara ”Letiția”, s-a felicitat singură printr-o postare despre ea însăși, la persoana a III-a, iar când fiul ei a împlinit 39 de ani a scris că i-a dat viață ”în urmă cu câteva ore”.

A făcut ”cozoaci” după rețeta de biscuiți

Recent, o postare a sa a creat o mișcare stranie pe internet, în care românii s-au întrecut în remarci cât mai absurde, după ce Grapini a scris următoareele: ”Seara buna! Iubesc sa fac pregatirile de Craciun. Azi mi-am amintit reteta de biscuiti pe care o folosea mama si am facut cozoaci dupa reteta personala????”.

Inginerul textilist Maria Grapini este europarlamentar al României din 2012, când a fost aleasă pe lista USL, din partea Partidului Conservator al lui Dan Voiculescu. Ulterior a fost preluată de PSD, partid care a pus-o și ministru delegat pentru IMM-uri.

În prezent, Grapini este europarlamentar PUSL, partid fondat tot de Dan Voiculescu, în care președinte executiv este Cristian Popescu Piedone, controversatul politician achitat pentru moartea celor 65 de tineri din tragedia de la Colectiv.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult