Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Luptătorul MMA care a aruncat mai multe obiecte de la balcon a fost plasat sub control judiciar

Tânărul care a aruncat mai multe obiecte de la balconul unui imobil din Mamaia şi apoi a postat filmările pe internet a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Potrivit sursei citate, tânărul respectiv este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

"În noaptea de 7 spre 8 august, în jurul orei 3,00, aflându-se la o petrecere ce a avut loc în staţiunea Mamaia, de faţă fiind mai multe persoane, a aruncat într-un loc public, respectiv parcarea din faţa blocului, fără niciun motiv, cu un scaun pliabil peste balconul apartamentului, scaun ce a căzut peste autoturismul marca Jeep Wrangler, ce se afla parcat, provocându-i distrugeri minore, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică, iar ulterior, acesta i-a luat ochelarii de vedere ce aparţineau persoanei vătămate D.Ş, care era prezent în apartament şi i-a aruncat peste acelaşi balcon, provocând distrugerea acestora", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Înainte de a fi plasat sub control judiciar, tânărul a fost reţinut de poliţiştii din Constanţa.

Potrivit unei postări de pe contul de Facebook al Poliţiei Române, cu titlul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", tânărul s-a filmat şi în alte ipostaze în care îi agresa ori îi provoca pe cei din jurul său.

Citește și
Un luptător MMA a semănat groaza în Mamaia. A aruncat un scaun de la balcon, apoi a atacat două femei
Un luptător MMA a semănat groaza în Mamaia. A aruncat un scaun de la balcon, apoi a atacat două femei

"Zilele precedente, pe internet, au apărut imagini în care un tânăr, dornic de faimă, se filma în următoarele ipostaze: a aruncat, de la balcon, o sticlă de şampanie spre două fete şi un scaun pe maşinile parcate; i-a promis unei mame o sumă de bani pentru a-şi ucide fiul; i-a aruncat ochelarii de vedere unui tânăr peste balcon; a provocat persoane din preajma sa; a încercat să sugrume un tânăr, folosind o tehnică de lupte. În acest moment, el a fost reţinut, pentru 24 de ore. Va trebui să explice motivele pentru care a avut acest comportament, deşi nu există o logică în tot ce a făcut", se arăta în postarea din 13 august.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult