Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Chitaristul Laur Fratostiteanu a fost răpus de Covid. "A fost un mare antivaccinist"

Laur Fratostiteanu, medic stomatolog, cunoscut bass-ist, membru al trupei "Titan" din Iași, a căzut pradă noului coronavirus. Era cunoscut drept antivaccinist convins.

Iubit de publicul său, dar și de prieteni, moartea sa fulgerătoare a fost anunțată chiar pe rețelele de socializare de medicul ieșean Lucian Burlea. ”În dimineața asta, mi-a murit un prieten vechi și foarte drag. Laur Fratostiteanu, medic stomatolog și unul dintre cei mai mari bass-iști din România, înainte de ’89, chiar și după, un mare jazzman și unul dintre cei mai frumoși oameni, atât fizic, cât și caracterial, pe care i-am cunoscut în întreaga mea existență. Era frumos ca un actor și era bun, ca o rudă directă de-a lui Dumnezeu. Avea o lumină în privire și o căldură în zâmbet, cu totul și cu totul speciale. Cred că era mai mare decât mine, cu circa 3-4 ani.

A fost bass-istul trupei Titan, din Iași, o trupa la vremea respectivă, avangardistă, cu intrumentiști foarte buni și care au avut un impact real puternic, pentru noi, cei care atunci iubeam muzica rock.

Din nefericire, și-mi pare rău că spun asta, aici, a fost un mare antivaccinist. Covid l-a lovit năprasnic”, a scris Lucian Burlea pe pagina de Facebook.  

 

Citește și
Sissoko Masterchef
Sissoko, fost concurent Masterchef, a murit de Covid 19. El a fost găsit mort în casă

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult