Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jucării de închiriat pe bază de abonament, soluția pentru părinții care nu mai au loc în casă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Părinții care nu mai au loc în casă pentru jucăriile celor mici pot închiria unele, dacă nu mai vor să cumpere. Pe baza unui abonament încheiat cu o firmă de profil, copiii primesc între 3 și 5 jucării, care sunt schimbate luna următoare.

Sunt spălate și dezinfectate și pot fi cumpărate cu reducere, dacă cei mici se atașează prea mult de ele.

Părinții și bunicii rezistă cu greu atunci când copiii vor o jucărie nouă, de fiecare dată când merg într-un magazin. Așa ajung să aibă zeci, chiar sute de jucării.

Roxana și soțul ei au adus din Dubai conceptul de jucării închiriate, pe bază de abonament, iar într-un an și trei luni au ajuns să aibă 200 de clienți în toată țara.

Roxana Streinu, proprietar firma închiriat jucării: „Ne-au spus părinții că într-adevăr pentru copiii mai mari este foarte greu să renunțe la jucării, dar ideea de a primi jucării noi și a le da pe cele vechi funcționează foarte bine. E o rotație a jucăriilor. Avem jucării din lemn, plastic reciclat. Noi le sterilizam la fel pe toate. Avem un singur produs acceptat de ministerul Sănătății și folosim și lampa UV pentru jucăriile din lemn pretențios cum ar fi acesta.”

Și Irina a început această afacere în concediul de maternitate. Colaborează cu producători locali, iar abonamentul pentru o lună costă 150 de lei - preț în care intră trei jucării. Abonamentul se poate întinde și pe 6 ori 12 luni.

Irina Adumitracesei, proprietar firma închiriat jucării: „Le las părinților flexibilitate să schimbe, în cazul în care una dintre jucării e în colecția personală sau ei nu o plac. Dacă se atașează de o jucărie, propunem să mai rămână jucăria la copii o lună, două, iar dacă părinții vor să o achiziționeze, o fac cu discount. E cumva un dans pe care noi părinții îl știm destul de bine. Împrăștiem multe jucăriii pe covor, ne jucam cu ele. Copilul nu are capacitatea să ofere atenție în momentul în care tot spațiul e încărcat cu jucării.”

Frecvent, costul jucăriilor trimise depășește valoarea abonamentului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult