Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Interlopul care l-a bătut pe primarul din Mioveni în biroul acestuia, eliberat și plasat sub control judiciar

Your browser doesn't support HTML5 video.

Individul care l-a agresat vineri seara pe primarul din Mioveni a fost eliberat din arest și plasat sub control judiciar. Asta deși au apărut imagini din momentul conflictului violent.  

Dealtfel, omul de afaceri are mai multe dosare penale și plângeri pe numele lui, deocamdată fără rezultate.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere din primărie se vede cum - după ora 21 - intră nestingherit un individ, iar în urma lui și agresorul primarului - relaxat, cu mâna în buzunar.

Urmează câteva secunde tensionate în birou, apoi primarul iese pe hol nervos și îi cere socoateală paznicului care ridică din umeri. În tot acest timp, partenerul agresorului rămâne în birou.

Primarul va monta o cmaeră și în biroul lui

În final, cei doi musafiri nepoftiți sunt conduși afară din clădire. Acum primarul are de gând să monteze o cameră video și în biroul său.

Citește și
Ion Georgescu
Primarul din Mioveni, bătut de un interlop și un alt individ în propriul birou. Unul dintre agresori, reținut

Ion Georgescu, primar Mioveni: ”Probabil că dacă aveam o cameră de supraveghere și vedeau agresivitatea lui, probabil că înregistra injuriile și când a dat în mine, probabil că îl arestau. Erau dovezi mai palpabile și concrete în care se vedea panica mea și agresivitatea lor".

Cel care l-ar fi agresat pe primar în biroul său a mai creat probleme și în trecut.

În 2008, când era consilier local la Mărăcineni, l-a atacat cu ouă pe primarul de la acea vreme, în timpul unei ședințe de consiliu.

Interlopul, sub control judiciar pentru 60 de zile

Un cunoscut om de afaceri din Argeș și consilier local la Mărăcineni a fost atunci martor.

Constantin Zaharia, om de afaceri: "Un interlop, la momentul acesta i-am depus plângere pentru că și în calitatea mea de om de afaceri am fost amenințat cu moartea, că-mi vă viola fetițele, că-mi va da foc la societate, să mă mut de pe raza comunei Mărăcineni. Îl cunosc ca un personaj foarte periculos".

Bărbatul este cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Agent șef principal Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș: "Cu aceeași măsură au fost dispuse și obligațiile de a nu se apropia de persoana vătămată, de familia acestuia, precum și de sediul primăriei".

Omul de afaceri se teme pentru viața lui și siguranța familiei, mai ales că, deși se judecă de un an de zile, nimeni nu a luat nicio măsură împotriva celui care l-a amenințat. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult