Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Instanța i-a permis unei femei din Iași să intre cu forța în locuința vecinei sale. Ce s-a descoperit în interior

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz mai puțin obișnuit în Iași. O femeie a convins judecătorii să emită o decizie care să-i permită să intre cu forța în apartamentul vecinei sale, sufocat de gunoaie.

Miercuri, locatara, împreună cu executorul judecătoresc și jandarmii, au intrat în imobil. De ani de zile, proprietara aduna deșeuri în locuință, iar mirosul insuportabil patrundea în apartamentele celorlalți. Oamenii din bloc spun că nu mai puteau trăi așa, dar că nu s-au putut înțelege niciodată cu pensionara.

La primele ore ale dimineții, jandarmii și o întreagă echipă de la salubrizare au deschis ușa apartamentului pensionarei de 69 de ani, care își depozitase în locuință cantități mari de deșeuri. Încăperile erau umplute de gunoaie. Oamenii din bloc spun că mirosul era insuportabil, dar că nu s-au putut înțelege niciodată cu bătrâna.

Vecin: „Îi mulțumim că s-a făcut, și așa nu se poate locui la bloc în halul ăsta”.

Totul a fost posibil după ce una dintre locatare a mers în instanță și a convins judecătorii să emită o decizie prin care să poată intra cu forța în apartamentul femeii, pentru scăpa de mizerie.

Citește și
politie
Fost gardian de la Penitenciarul Botoșani, bătut cu bestialitate de un vecin. Atacatorul e acuzat acum de tentativă de omor

Alina Mihaela Rotaru, reclamantă: „Au fost situații grele, cel puțin în perioada verii, când temperaturile sunt foarte mari, mirosul efectiv ne făcea să nu ne mai dorim să venim acasă. Singura soluție a fost asta, să intentez un process în nume propriu”.

Andrada Dobrea, avocata reclamantei: „Este o procedură care se judecă de urgență. Asta pentru că era afectat dreptul de proprietate al tuturor locuitorilor”.

Judecătorii i-au dat pensionarei un interval de 10 zile pentru a-și igieniza apartamentul, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Ionuț Hitruc, executor judecătoresc: „A fost somată, în termen de 10 zile, am consultat că nu și-a îndeplinit obligația, astăzi ne-am prezentat conform hotărârii judecătorești și hotărârii de încuviințare la locul situării imobilului”.

Acum, femeia care a câștigat procesul, are la dispoziție trei săptămâni pentru a termina de curățat și deratizat încăperile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult