Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Influencerița care a angajat o echipă de stripperi la majoratul fiicei sale, trasă la răspundere de „Poliția mamelor”

O influenceriță, fost model, a angajat mai mulți stripperi la petrecerea fiicei sale adolescente. Femeia se așteaptă acum să fie trasă la răspundere de „Poliția mamelor”.

Carla Bellucci este un fost model care a pozat în revistele glamour, iar după retragere a devenit influencer. Totuși, femeia este considerată „cea mai urâtă (dezagreată, n.r.) femeie din Marea Britanie”, din cauza atitudinii sale pe care o manifestă pe rețelele de socializare, relatează publicația Daily Star.

Ea a făcut valuri în mediul virtual, după ce a dezvăluit „cadoul” pe care l-a pregătit la aniversarea vârstei de 18 ani pentru fiica ei, Tanisha. Pe lângă șampanie Dom Perignon și alte bunătăți, influencerița îi aduce și un alt cadou „fierbinte”, adică o echipă de dansatori care se dezbracă la petreceri. După ce a făcut public acest lucru, Carla a atras furia altor mame, care consideră că face un gest total nepotrivit în raport cu fiica sa.

Ea a răspuns criticilor spunând că „a vrut să încurajeze curiozitatea fiicei sale”.

Petrecerea de majorat, stabilită pentru 3 februarie, va costa 10.000 de lire sterline.

Citește și
Antonio Sabato Jr.
Actorul american care a fost cooptat in faimoasa trupa de stripperi Chippendales. Reactia sotiei sale

„Fiica mea cea mare, Tanisha, va împlini 18 ani pe 3 februarie și mă voi asigura că va fi o zi de care să-și amintească nu numai ea, ci și toată localitatea. În loc să dau un prosecco ieftin de 5 lire sterline, mă voi asigura că la antre se va servi o sticlă de șampanie Dom Perignon de 200 de lire sterline, și vreau să mă asigur că va fi cu stil. Oricum se duce la un spectacol live Magic Mike (de striptease masculin, n.r.) cu o săptămână înainte, așa că m-am gândit că nu ar fi rău să continui în aceeași notă, așa că am rezervat trei stripperi pentru ea și prietenele ei” a declarat influencerița Carla.

La petrecere, numai chelnerii costă 600 de lire pe oră, iar pentru distracție au mai fost angajați un magician și o echipă de fotografi cu decor, pentru Instagram. Fostul model a mai mărturisit că a făcut eforturi să se încadreze în bugetul de 10.000 de lire sterline, pentru că „facturile cresc”.

„Oamenii trebuie să înceteze să se mai plângă și să învețe să se încadreze într-un buget”, a vrut ea să dea o lecție.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult