Modifica setarile cookie
Toate categoriile

În Oradea a fost inaugurat un patinoar fără gheață, apă și curent electric, care poate rămâne deschis și vara. Cât costă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un patinoar ecologic a fost deschis la Oradea. Nu folosește apă și nici curent electric pentru ca suprafața să prindă luciu. Mai mult, poate rămâne deschis și după ce vine căldura.  

Cei care aduc patinele de acasă trebuie să plătească 10 lei pentru o oră de distracție.

Deși temperaturile sunt mai degrabă de primăvară, oradenii se pot bucura de relaxare pe patine.

Fetiță pe patine: ”Mi se pare foarte alunecoasă și destul de ok pentru patinaj”.

Mămică: ”Îmi place că a încercat ceva nou și a avut curaj”.

”Reporter: E greu sau e ușor? Băiețel: Greu. Reporter: Ai mai tras câte o trântă? Băiețel: Da. Reporter: Nu te doare? Băiețel: Un pic”.

Suprafața pe care alunecă patinatorii e alcătuită din plăci, legate între ele. Dorin, un tânar din Republica Moldova, practică acest sport de la 5 ani si e mulțumit de calitatea patinoarului.

Citește și
patinoar
Patinoar cu acces gratuit în București, deschis zilnic, de la 10:00 la 21:00

Tânăr din Rep. Moldova: ”Bine. E oleacă diferit. În comparație cu gheața, i-oleacâ diferit, trebuiește oleacă de adaptare, dar restu-i ca gheața".

Dacian Meza, proprietarul patinoarului: ”Se patinează pe un teflon special, niște plăci de teflon special. Și nu consumă nici curent pentru a îngheța apa. Poate fi folosită pe tot timpul anului. Patinatorii care nu știu să patineze, dacă cad, nu se lovesc și nu se udă".

Ideea i-a venit unui orădean, a cărui fiică nu a fost lăsată să meargă la singurul patinoar din oraş în pandemie.

Patinoarul va funcționa până pe 1 mai

Dacian Meza, proprietarul patinoarului: ”M-a sunat, tata, nu ne lasă să patinăm, rezolvă problema patinoarului în Oradea. Zis și făcut”.

Alexandra, fiica proprietarului patinoarului: ”Îmi place foarte mult să patinez. Mă bucur foarte mult că voi prinde și vara pe patine".

Doamnă pe patine: ”E superb, e o atracție pentru duminică, ne bucurăm că l-au făcut”.

Patinoarul are și instalație nocturnă și, pentru că nu depinde de temperatura de afară, va funcţiona până la 1 mai, în Parcul Bălcescu, din Oradea.

O oră de distracție costa 15 lei, dacă vreţi să închiriaţi patinele, iar dacă veniţi cu ele de acasă - doar 10 lei. Investiția a fost de aproximativ 150.000 de euro.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult