Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini sfâșietoare cu 23 de balene ucise. Reacţia oamenilor la vederea lor

Un grup de vânători a ucis cu brutalitate, vineri, 23 de balene pilot în Insulele Feroe, din regiunea Islandei. Acțiunea face parte din tradiția acestora și are loc pentru a asigura provizii pe timpul iernii pentru locuitori.

Deși au apărut mai multe comentarii care criticau uciderea balenelor, locuitorii au susținut că este sustenabil și că totul este legal, potrivit Daily Mail. În septembrie anul trecut, o organizație de protejare a mediului a oferit suma de un milion de euro pentru a se opri această acțiune. Potrivit surselor oficialilor, vânătoarea este a zecea anul acesta, în total fiind ucise 536 de balene pilot.

Un purtător de cuvânt a criticat tradiția: "Vânătoarea a devenit un eveniment social în timpul căruia părinții râd, stau de vorbă, iar copiii se joacă pe plajă“. În urma evenimentului au fost publicate și imagini care surprind un pui de balenă nenăscut, scos din pântecele balenei. Potrivit participanților, carnea puilor nenăscuți nu este consumată și ei sunt trimiși înapoi în mare.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult