Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini din centrul Capitalei. „Oamenii fără adăpost sunt agresivi, cer taxă de parcare și amenință cu briceagul”

O femeie care locuiește în centrul Capitalei, în zona Unirii, ne-a semnalat o situație neplăcută cu privire la persoanele fără adăpost care s-au stabilit în zona blocului în care locuiește.

Andreea Chivulescu povestește că de ani de zile face sesizări la Poliția Capitalei și la Locală cu privire la „persoane fără adăpost, aflate sub influența alcoolului”, care ”cerșesc și cer taxă de parcare, iar dacă nu primesc ajung să amenințe cu briceagul”.

”Locuiesc în zona Hotelului Horoscop. Vreau să vă semnalez o situaţie neplăcută cu care ne confruntăm de ani de zile şi nimeni nu ia nicio măsură, deşi sunt făcute nenumărate sesizări atât la Poliţia Capitalei, cât şi la Poliţia locală. Persoane fără adăpost, foarte murdare ai aflate sub influenţa alcoolului şi a substanţelor halucinogene deranjează în permanenţă locatarii şi trecătorii cu comportamentul lor.

Sunt foarte agresivi verbal şi fizic. Cerşesc şi cer taxa de parcare, iar dacă nu primesc ajung să ameninţe cu briceagul. Ne este teamă în special pentru copiii şi adolescenţii neînsoţiţi. Fac o mizerie de nedescris în locul în care îşi amenajează zona de dormit şi îşi fac nevoile lângă uşa de acces în scara blocului. Se dezbracă de haine ostentativ. Deranjează sistematic vânzătorii de la casa de schimb valutar şi de la florăria din fața ieşirii de la metrou, căreia i-au spart geamurile”, a povestit femeia pentru www.stirileprotv.ro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult