Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini de la o nuntă cu zeci de persoane, în 1 Decembrie, postate pe Facebook. Ce au făcut polițiștii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poliția a deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor și a aplicat mai multe amenzi, după ce pe Facebook au apărut imagini de la o nuntă organizată într-un loc din comuna 1 Decembrie, județul Ilfov.

În spaţiul public au apărut, marţi, imagini de la o nuntă care ar fi avut loc într-un local de pe raza comunei 1 Decembrie, judeţul Ilfov, la care participau numeroase persoane, fără a se respecta nicio regulă impusă de starea de alertă.

Potrivit unui comunicat, poliţiştii oraşului Măgurele s-au deplasat la unitatea de profil respectivă, pentru efectuarea de verificări cu privire la organizarea evenimentului privat, dar la momentul în care au ajuns la faţa locului au constatat faptul că evenimentul respectiv nu se mai afla în desfăşurare.

"În urma verificărilor, a rezultat faptul că, la data de 27 octombrie, într-o unitate de profil de pe raza comunei 1 Decembrie, din judeţul Ilfov, a fost organizată o nuntă la care au participat mai multe persoane, fiind astfel încălcate dispoziţiile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive), precum şi măsurile de protecţie individuală", informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Ilfov.

Poliţiştii ilfoveni au efectuat activităţi specifice, identificând o parte dintre persoanele participante la evenimentul respectiv precum şi pe admnistratorul unităţii de profil.

Citește și
Larisa Iordache, infectată cu Covid-19. Care este starea gimnastei
Larisa Iordache, infectată cu Covid-19. Care este starea gimnastei

În cauză au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, din care o sancţiune contravenţională, în valoare de 3000 de lei, a fost aplicată administratorului societăţii, iar celelalte 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2500 de lei, au fost aplicate persoanelor participante.

În prezent, polițiștii efectuează activități pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun, se mai arată în comunicat.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult