Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doar 5% pot găsi în 21 de secunde broasca ascunsă în acest peisaj cu o zi ploioasă. Iluzie optică pentru a testa inteligența

Un artist plastic a realizat un desen în care surprinde o zi ploioasă într-un parc, iar în peisaj a ascuns o broscuță. Crezi că poți să găsești broasca în doar 21 de secunde?

O iluzie optică este o imagine care distorsionează, fascinează și schimbă forma unui obiect, desen sau persoană, punând la încercare modul în care creierul percepe lucrurile.

Studiile arată că iluziile optice fac parte și din domeniul psihanalizei, oferind o perspectivă asupra modului în care percepe fiecare persoană lucrurile.

Un creier uman normal poate privi lucruri sau imagini în mod diferit, formând o percepție distinctă din fiecare unghi.

Doar 5% pot descoperi o broască ascunsă în interiorul imaginii cu o zi ploioasă în 21 de secunde

Imaginea de mai sus a fost distribuită ca o provocare în formă de puzzle pentru copii și adulți. În această iluzie, poți vedea oameni bucurându-se de ploaie pe stradă, ținând umbrele în mână. Bărbați, femei și copii se bucură de ploaie.

O fată se uită la melc, alta își plimbă câinele, iar un băiat se bucură să se joace în bălți.

Dar undeva, în acest peisaj, este ascunsă o broască. Iluzia îi provoacă pe privitori să găsească broasca ascunsă în imagine. Se spune că doar 5% dintre oameni pot găsi broasca ascunsă în această imagine.

Soluție: ai găsit broasca ascunsă în 21 de secunde

Dacă îți este dificil să găsești broasca ascunsă, îți oferim mai jos soluția, dar până acolo, încearcă să te uiți în partea de sus a imaginii, în zona balustradei.

Ai văzut-o? dacă tot nu o găsești, iată mai jos soluția!

Această imagine cu iluzie optică este doar o modalitate distractivă de a-ți testa IQ-ul. Dacă vrei să știi care este nivelul tău de inteligență, cea mai bună variantă este să faci un test real de IQ. 

Dacă v-a plăcut acest test, puteți încerca și altele:

Găsește fluturele în camera de zi a bunicului

Găsește pinguinul între tucani

Vezi dacă găsești animalul ascuns printre persoanele din fotografie

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult