Modifica setarile cookie
Toate categoriile

IKEA retrage de pe piață un espressor din cauza riscului de ”pocnire violentă a produsului în timpul utilizării”

IKEA a retras de pe piață un espressor de plită cu supapă din cauza riscului de ”pocnire violentă a produsului în timpul utilizării” și le recomandă tuturor clienților să contacteze compania pentru a li se returna integral suma plătită.  

IKEA retrage de pe piață espressorul pentru plită METALLISK de 0,4l cu supapă de siguranță din oțel inoxidabil, cu marcaj de dată între 2040 și 2204, întrucât există riscul de pocnire violentă a produsului în timpul utilizării, anunță compania într-un comunicat.

De asemenea, IKEA ”le recomandă tuturor clienților care au cumpărat un espressor pentru plită METALLISK de 0,4l cu supapă de siguranță din oțel inoxidabil, cu marcaj de dată între 2040 și 2204 (aass), să nu îl mai folosească și să contacteze IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs”.

Nu este necesară o dovadă a achiziției

”Riscul a crescut după schimbarea materialului și a construcției supapei de siguranță; prin urmare, vor fi rechemate doar produsele prevăzute cu supapă de siguranță din oțel inoxidabil (de culoare argintie/gri). Restul unităților nu sunt incluse în campania de retragere de piață”, a mai transmis compania, care ”își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această retragere de pe piață”.

Citește și
ikea
Mai multe persoane au dormit într-un magazin Ikea din cauza unei furtuni de zăpadă

Espressorul poate fi returnat la orice magazin IKEA, iar clienții vor primi înapoi suma integrală plătită pe produs. Nu este necesară o dovadă a achiziției (bon fiscal).

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult