Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Icoană cu Maica Domnului, găsită aproape intactă într-o casă mistuită de flăcări în Bistrița-Năsăud. Mărturia pompierilor

O icoană a Maicii Domnului a fost găsită aproape intactă de către pompierii care au intervenit să stingă un incendiu care a distrus o casă din judeţul Bistriţa-Năsăud. Salvatorii spun că icoana se afla într-o zonă în care focul a distrus totul în jur.  

Incendiul a avut loc vineri, în localitatea Lechinţa din judeţul Bistriţa-Năsăud. O casă a ars, iar flacăra deschisă a distrus mare parte din imobil. Printre ruine, salvatorii au găsit o icoană aproape intactă.

”În urma unui incendiu violent, cu flacără deschisă, ce a izbucnit ieri în localitatea Lechinţa, pompierii au găsit o icoană a Maicii Domnului, care a rămas aproape intactă, chiar dacă a fost găsită în zona focarelor.

Nu este prima dată când pompierii bistriţeni se găsesc în astfel de situaţii. E ca şi cum, printre flăcări, un semn divin ne-a amintit că speranţa unui nou început nu arde niciodată”, au arătat reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

Citește și
icoana
O icoană cu Maica Domnului a rămas intactă, după un incendiu care a distrus o vilă cu trei apartamente din Neamţ

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult