Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Iarnă în toată regula la Rânca. Turiștii s-au bucurat de zăpadă alături de cei mici

Your browser doesn't support HTML5 video.

Deși în jumătate de țară a fost o zi superbă de toamnă, turiștii care au ajuns la Rânca s-au bătut cu bulgări.

A nins hotărât ore în șir, iar drumarii au curățat șoselele. Cei care iubesc zăpada își fac deja încălzirea pentru sporturile de iarnă doar că pentru început s-au mulțumit cu săniile. Pe pârtia de la Rânca nu se poate schia deocamdată, dar săniuțele alunecă în voie.

„Mie îmi place să schiez și am venit aici să schiez și să mă dau cu snowbordul”, spune un copil. Nici adulții nu au putut să stea departe de zăpadă.

„Ieri, când am venit, a început să ningă de la Novaci, câțiva fulgișori, din ce în ce mai mult, când am ajuns aici era de 10 cm și acum se vede cât este, e foarte bine și foarte frumos”, spune un turist. Inițial, jumătate dintre turiști și-au anulat rezervările când au văzut că e vreme de toamnă.

„Azi au început din nou să sune telefoanele și au revenit asupra deciziilor, urmând că azi, mâine și poimâine să revină în zona noastră – zăpadă aduce turiști”, a explicat un administrator de pensiune. În Poiana Brașov, zăpada se lasă așteptată. Vântul a bătut cu putere, iar soarele s-a arătat timid, în reprize, printre nori. Abia în vârf, după un urcuș cu gondola, se schimbă peisajul.

Citește și
hotel munte
Distracție limitată în vacanța de 1 Decembrie. Ofertele pregătite de hotelurile de la munte

Bucuroși, copiii au făcut îngerași în zăpadă și, chiar dacă nu au avut sanie, și-au făcut un derdeluș.

Turiștii se pot bucura de zile libere și vreme bună până miercurea viitoare, de Ziua Națională.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult