Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024. Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță anunță noi începuturi

Săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024 este plină de evenimente astrolgice, care vor aduce schimbări și conștientizări pentru zodii.

Apogeul este reprezentat de Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță de pe 2 octombrie.

Horoscop Berbec săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie2024

Încă de la începutul săptămânii, când se formează un aspect între Mercur, planeta comunicării, Soare și Nodul Sud (experiențe sau abilități din trecut) în Balanță, nativii Berbec pot să aibă niște conștientizări, concluzii asupra unor situații, care vizează relația de cuplu sau relațiile profesionale. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care vorbește despre noi începuturi. Posibil să apară și răstunări de situație sau evenimente neașteptate. Pentru că fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Marte din sectorul vieții de familie, recomandarea astrelor este pentru a folosi energia constructiv.

Recomandarea astrelor pentru finalul de săptămână este de a evita dialoguri în contradictoriu cu familia sau părinții, pentru că nu vor face decât să agraveze o situație, în loc să o aplaneze. Tot în weekend, nativii pot primi un cadou de la cineva apropiat, ceva care să-i impresioneze.

Horoscop Taur săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie2024

Aspectul strâns care se formează între Mercur, guvernatorul banilor, Soare și Nodul Sud (experiențe sau abilități din trecut) din Balanță, din casa muncii, vine să le aducă nativilor Taur evenimente, care să le pună în valoare abilitățile și experiența. De asemenea, va fi vorba și de relațiile profesionale, unde se poate începe o nouă etapă, odată cu formarea Lunii Noi și a Eclipsei de Soare din Balanță, din 2 octombrie. Pot avea loc răsturnări de situație și evenimente neașteptate în planul profesional, care se pot solda cu încheieri de parteneriate importante. Se cere atenție la modalitatea de negociere și comunicare cu interlocutorii, pentru că fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Marte, planeta acțiunii, din casa comunicării și se poate risca pierderea unui contract din cauza modului de abordare.

Dacă apar discuții în contradictoriu și neînțelegeri cu colegii sau cu cei cu care se desfășoară activități, recomandarea astrelor este să se apeleze la calm și diplomație, pentru că schimbările, care se anunță, sunt de bun augur pe termen lung.

Horoscop Gemeni săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie2024

Conjuncția (alăturarea) dintre Mercur, guvernatorul nativilor, Soare și Nodul Sud (experiențe sau abilități din trecut) din Balanță, din casa iubirii, romantismului, cuceririlor, copiilor, creativității și valorificării unor talente/abilități, vine să le aducă nativilor Gemeni evenimente, care să scoată în evidență implicarea într-o relație de iubire. Pe fondul acesta astral are loc formarea Lunii Noi și a Eclipsei de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care poate aduce răsturnări de situație, evenimente neașteptate în planul sentimental. Chiar dacă este posibil să apară și o criză, rezolvarea conflictului printr-o abordare sinceră, ar putea să salveze o relație amoroasă. De asemenea, nativii își pot pune mai mult în valoare abilitățile, să se valorizeze și să obțină beneficii financiare dintr-o pasiune.

La finalul săptămânii, Mercur și Marte formează un aspect tensionat, care poate scoate la suprafață nemulțumiri, dar cu scopul să rezolve o problemă financiară mai veche.

Horoscop Rac săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie2024

La începutul săptămânii se formează un aspect între Mercur, planeta comunicării, Soare și Nodul Sud (experiențe sau abilități din trecut) în Balanță, iar nativii Rac pot să aibă niște revelații legate de viața de familie, relația cu părinții și originile. Evenimentele din ultima perioadă le-au schimbat perspectiva despre viață. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care deschide noi etape în relația cu familia. Se pot lua decizii privind întemeierea unei familii, o mutare sau o altă abordare a relațiilor de familie. De asemenea, pot avea loc răsturnări de situație și evenimente neașteptate, dar și o schimbare importantă.

Mercur și Marte formează un aspect tensionat la finalul săptămânii și este posibil să apară discuții în contradictoriu sau eforturi pentru rezolvarea unor chestiuni administrare, privind organizarea unui eveniment în familie.

Horoscop Leu săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie2024

Mercur, planeta comunicării, Soarele și Nodul Sud in Balanță (experiențe sau abilități din trecut), din casa comunicării și interacționării cu ceilalți, învățării și transmiterii informațiilor ar putea aduce vești sau informații, care să dea peste cap planurile nativilor privind perfecționarea profesională, relațiile cu străinii, relațiile profesionale și cele de familie. Este posibil ca narivii Leu să caute să facă un compromis, să conștientizeze unele lucruri, să realizeze că au avut așteptări nerealiste într-un context profesional sau în ce privesc relațiile cu cei cu care lucrează sau grupurile pe care le frecventează. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care deschide noi etape în relația cu ceilalți. Apar vești surpriză sau neașteptate și discuții care schimbă un context profesional, dar și răsturnări de situație și informații surpriză.

Weekendul aduce tensiuni, din nou, din cauza unui aspect tensionat, care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Mercur din casa comunicării. Tensiunile sau conflictele, care pot izbucni, au la baza principii și valori diferite, pe care Leii le vor susține cu tărie.

Horoscop Fecioara săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie2024

În prima parte a săptămânii, nativii Fecioară au parte de discuții în planul financiar datorate alăturării lui Mercur, guvernatorul lor, Soarelui și Nodului Sud (experiențe sau abilități din trecut) din zodia Balanță. Situația financiară ar putea suferi modificări în urma unor evenimente, care au avut loc în planul profesional, la nivelul conducerii. Deși veștile și informațiile, care le parvin, nu sunt tocmai plăcute și le provoacă îngrijorări, este posibil să fie o întorsătură diferită la Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care anunță noi începuturi și setarea unor obiective financiare de viitor.

Posibil spre finalul săptămânii, Fecioarele să primească oferte de la prieteni, să reia un proiect mai vechi, care să-i pună mai mult în valoare și să-i propulseze în carieră. Nativii Fecioară vor fi mai conștienți că este momentul să nu mai facă compromisuri și să-și urmeze obiectivele profesionale.

Horoscop Balanță săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie2024

Discuțiile de la începutul săptămânii, când Mercur, planeta comunicării, formează un aspect strâns cu Soarele și Nodul Sud din Balanță (experiențe sau abilități din trecut), îi vizează în mod direct pe nativi, care pot avea în vedere unele aspecte privind relațiile și abordarea acestora. Cei care au greșit într-o relație, au ocazia să clarifice și să îndrepte. La fel și cei cărora le-au greșit nativilor. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă și Eclipsa de Soare din 2 octombrie, care anunță noi etape în viața Balanțelor.

Posibil la finalul săptămânii, aspectul tensionat dintre Mercur, din casa personalității, și Marte din casa carierei, a relațiilor cu superiorii, imaginii și statutului personal, să strice niște relații, care și așa nu erau prea bune, pe fondul ultimei săptămâni, și a faptului că au apărut neînțelegeri, care nu au fost rezolvate la timp.

Horoscop Scorpion săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie2024

În prima parte a săptămânii, nativii Scorpion caută să găsească soluții la frământările pe care le au, inițiază discuții cu persoanele apropiate și încearcă să se reechilibreze, să urmeze o direcție în acord cu principiile și credințele lor. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care invită la un bilanț, la eliminarea unor situații sau persoane care nu îi mai ajută în evoluție. De asemenea, Scorpionii pot începe etape noi în viața personală sau profesională, unde pot să apară răsturnări de situație.

Finalul de săptămână se anunță tensionat din cauza unui aspect, care se formează între Mercur, în tranzit prin sectorul introspecției, și Marte din casa filosofiei de viață, drumurilor lungi și călătoriilor. Recomandarea astrelor este pentru diplomație, răbdare și așteptare pentru așternerea lucrurilor pe o direcție, care se va dovedi mult mai bună.

Horoscop Săgetător săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie2024

Pentru nativii Săgetător, discuțiile, care apar la începutul săptămânii, odată cu formarea unui aspect strâns între Mercur, planeta comunicării, Soarele și Nodul Sud din Balanță (experiențe sau abilități din trecut), vin să aducă o altă abordare în relațiile cu prietenii, persoanele cu care desfășoară activități și proiecte de viitor. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care anunță noi etape în aceste domenii. De asemenea, pot să apară evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație în grupurile pe care nativii le frecventează, dar și-n sfera sentimentală și relația cu copiii.

La finalul săptămânii au loc discuții în contradictoriu cu partenerii, la serviciu cu colegii sau colaboratorii. Aspectul tensionat între Mercur și Marte, planeta acțiunii, din sectorul intereselor financiare, poate rupe niște relații și nativii sunt invitați să nu ia decizii majore.

Horoscop Capricorn săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie2024

La începutul săptămânii, aspectul strâns, care se formează între Mercur, planeta comunicării, Soarele și Nodul Sud în Balanță (experiențe sau abilități din trecut), aduce nativilor Capricorn, discuții legate de carieră, relațiile cu superiorii, direcția profesională. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care anunță o nouă etapă în planul profesional, privind imaginea și statutul. Nu sunt excluse surprize, răsturnări de situație sau evenimente neașteptate, care pot da peste cap planurilor, să apară o schimbare/transformare profundă.

Discuțiile, care apar la finalul săptămânii, cu partenerul de cuplu sau în sfera profesională, declanșate de un aspect tensionat dintre Mercur, din casa carierei, și Marte, din casa relațiilor, pot să fie tensionate, să iasă la suprafață anumite informații sau vești, care să ducă într-o direcție diferită de cum au stabilit inițial.

Horoscop Vărsător săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie2024

Nativii Vărsător discută la începutul săptămânii chestiuni, care privesc credințele, convingerile, principiile de viață, direcția profesională, dar și pregătirea și schimburile de experiență. Posibil să existe și compromisuri sau să caute soluții la unele probleme, care vizează activitățile profesionale. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care deschide noi etape în pregătirea profesională, lărgirea orizonturilor cunoașterii și direcția profesională. Nu sunt excluse surprize sau evenimente neașteptate și decizii bruște, care pot schimba perspectiva asupra vieții și planurilor de viitor.

Tensiuni pot să apară în relațiile cu colegii, la finalul săptămânii, din cauza unui aspect tensionat dintre Mercur, planeta comunicării, și Marte, planeta acțiunii, conflicte din cauza unor neînțelegeri privind sarcinile de serviciu.

Horoscop Pești săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie2024

Pentru nativii Pești discuțiile de la începutul săptămânii, odată cu formarea unui aspect strâns între Mercur, planeta comunicării, Soarele și Nodul Sud din Balanță, aduc clarificări și rezolvări în planul intereselor financiare, privind relațiile și transformările profunde, a banilor proveniți din alte surse. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, anunță noi începuturi în aceste domenii. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în regimul banilor la comun sau privind direcția pe care o poate lua o relație sentimentală.

Finalul de săptămână anunță tensiuni privind achiziționarea unui sejur, petrecerea timpului în mod plăcut, activități de relaxare, relațiile sau educarea/programul copiilor. Marte, planeta acțiunii, trimite un aspect tensionat către Mercur, guvernatorul sferei relațiilor, semn că este nevoie de diplomație și răbdare în rezolvarea unei situații, care poate strica relațiile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult