Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024, cu Cristina Demetrescu. Urmează o perioadă foarte intensă, cu o energie magică

Your browser doesn't support HTML5 video.

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, despre cum ne vor influența pozițiile planetelor starea de zi cu zi în următoarea săptămână.  

Nu se întâmplă nimic diferit față de săptămâna anterioară, în afară de faptul că vom păși în zodia Scorpionului, care aduce foarte mari schimbări. La sfârșitul zodiei Scorpion lucrurile s-ar putea schimba la 180°. În jur de 22 noiembrie trebuie să ne așteptăm la schimbări. Atunci este energia cea mai puternică pentru a transforma lucrurile.

Pe 28 octombrie este o energie foarte intensă, puternică, care are efecte magice. Asta presupune alinierea planului nostru sau manifestării noastre de pe pământ la planul divin, sub o protecție foarte mare.

Oamenii trebuie să se pregătească în această săptămână cu toate intențiile bune și cu mult curaj pentru ceea ce își doresc să manifeste. Va fi o perioadă benefică pentru toată lumea.

Când vine vorba de schimbări, Venus și Jupiter, cele mai bune dintre planete, se află împreună pe axa Gemeni-Săgetător. Cine își dorește își caută norocul este bine să se împrietenească cu Gemeni, cu un Săgetător.

Vedeți ce aduc astrele în această săptămână pentru fiecare zodie în parte, în video de mai sus.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult