Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 2-8 septembrie, cu Cristina Demetrescu: „O săptămână complicată, cu provocări și sacrificii”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Săptămâna 2-8 septembrie promite a fi una plină de evenimente și provocări, conform Cristinei Demetrescu.

Intrarea lunii noi în zodia Fecioarei aduce cu sine un val de responsabilitate și efort, îndemnându-ne să nu evităm dificultățile, ci să le înfruntăm cu curaj.

Este o săptămână complicată. O săptămână foarte bogată în evenimente. Este o săptămână nouă în care intră o lună nouă - în zodia Fecioarei. Înseamnă muncă și responsabilitate - asta aduce Fecioara - efort. Să nu fugim din calea responsabilități, a efortului, pentru că merită.

Undeva pe data de 7 septembrie soarele va face o poziție cu planeta Saturn, ceea ce înseamnă că în momentul în care vrei să treci munții trebuie să faci și anumite sacrificii. Adică nu se poate să ai o priveliște foarte bună în viață, dacă dacă nu ți-ai asumat efortul. Dacă săptămâna aceasta pe unii îi scoate din zona de confort, ăsta e un lucru pozitiv. Să nu cumva să amânați provocările acestei săptămâni, să nu vă speriați.

Axa Fecioară-Peștii aduce foarte multă panică. Odată cu revenirea lui Pluton în Capricorn, se formează un triunghi astral deosebit de puternic, numai cu planetele îndepărtate din sistemul nostru solar. Uranus - Neptun – Pluton. Sunt planete transgenerationale, dar se creează o asemenea energie cosmică care ne ajută. Pentru cei care și-au propus săptămâna aceasta să mute munții din loc, probabil că o vor face.

Citește și
neti sandu
Horoscop 1 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Zodia căreia îi poate ieși în cale omul potrivit

Săptămâna nu este scutită de anumite picanterii, pentru că Luna și Venus, pe data de 5 septembrie, se vor întâlni cu Luna Neagră, care are același aspect astral care își bagă coada în zodia Balanței, care este o zodia relațiilor.

Întotdeauna, în interacțiunea dintre doi oameni, se pot întâmpla diverse lucruri și toate acestea se vor regăsi pe nodul sud-carmic. Se întoarce roata. Este vorba despre o influență. Nu răspundeți la influențe ușor.

Nu este cazul ca voi să renunțați la un principiu de viață doar pentru că a apărut instant o situație care vă direcționează diferit. Este o săptămână într-adevăr a diplomației false.

Trebuie să trecem puntea. E o săptămână interesantă. Planeta Marte va intra în zodia Racului, care agită un pic emoțiile. E plângăcios Marte în Rac. Este o perioadă foarte bună ca cei care doresc să își exploreze emoțiile și trăirile cu ajutorul unui terapeut sau a meditației. 

Vezi în video ce a spus Cristina Demetrescu despre fiecare zodie în parte, în studioul Vorbește Lumea de la PRO TV.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult