Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Haos pe o stradă din Alba Iulia. O șoferiță a provocat un accident, după care a intrat cu mașina într-o florărie

Your browser doesn't support HTML5 video.

O șoferiță din Alba Iulia a pierdut controlul volanului, după un accident, și a intrat cu mașina direct într-o florărie. Izbise inițial un vehicul, care aștepta la semafor, și a apucat să acroșeze și un trecător.

Omul este în spital. De asemenea, doi copii au avut nevoie de asistență medicală.

Femeia are 60 de ani și a provocat un mic haos pe șosea, înainte de sfârși în vitrină. Pietonii au avut prezență de spirit şi s-au ferit rapid.

Două ambulanțe au ajuns la fața locului. L-au preluat pe bărbatul rănit, dar și pe cei doi copii, pasageri în mașina agățată de femeie. Au 11 ani și au suferit atacuri de panică.

Radu Botezan, purtător de cuvânt ISU Albă: “6 persoane implicate în accident, cinci pasageri ai autoturismelor şi un trecător pe spaţiul pietonal. 3 persoane din care 1 adult şi doi minori au fost transportate la spital cu leziuni uşoare".

Citește și
Belgia
Soția bărbatului ars care a murit plimbat între spitale: „Criminali cu sânge rece, mi-au spus că au alte priorităţi”

Din primele date, femeia de 60 de ani ar fi urcat la volan după o lungă perioadă în care a fost mai mult pieton. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Marius Simina, inspector Biroul Rutier Albă Iulia: “Urmează să facem verificări la dinamica exactă producerea accidentului".

Florăreasa care se afla înăuntru a săpat doar cu spaimă. La fel, șoferița acuzată de întregul prăpăd. Pagubele încă nu au fost estimate.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult