Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Halloween în stil românesc, la Art Safari. Iubitorii de artă au admirat expoziția "Spooky Maramureș". Cât costă un bilet

Your browser doesn't support HTML5 video.

Iubitorii de artă au sărbătorit sâmbătă seară Halloween-ul în stil românesc, la Art Safari. Expoziția "Spooky Maramureș", lansată în acest weekend, se bazează pe tradițiile, dar și pe legendele neobișnuite din nordul țării.

Unii vizitatori au profitat de ocazie și au venit costumați.

O expoziție tradițională cere, de la sine, o băutură în același ton. Dar, până la pălincă, unii dintre cei care au fost aseară la Palatul Dacia-România s-au gândit și la costumație. Băiat: „M-am costumat special pentru asta. Cred că o să-mi ardă timpanele când o să gust.” Fată: „Am dat o băutură tradițională încât să introducem cumva vizitatorii în atmosfera locală, să fie o experiență pe toate planurile. Costumul meu este cumva un fel de diferență uneori dintre esență și aparență, vedeți că sunt îmbrăcată cumva gotic bla bla dar glitterul roz arată că sunt o persoană sociabilă.” Și, pentru că Halloween-ul e aproape, nu au lipsit legendele neobișnuite din Maramureș.

Femeie: „Mi s-a părut interesant în lumina acestui spirit festiv de Halloween.” Expoziția va putea fi vizitată până la începutul anului viitor, iar un bilet pentru un tur ghidat nocturn, în weekend, costă 170 de lei. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult